Je wil jouw nieuwe zaak aanvullen met het perfecte meubelstuk dat onmiddellijk de aandacht trekt? Een bank die er niet alleen mooi uitziet, maar ook comfortabel is? Ontwerp je eigen horeca hoekbank en krijg een meubelstuk op maat dat perfect past binnen jouw bedrijf, zowel letterlijk als figuurlijk. 

Het uiterlijk van jouw hoekbank

horeca hoekbank op maat

De mogelijkheden bij het ontwerpen van een horeca hoekbank zijn enorm. Welke vorm past het best in jouw restaurant of café? Een ronde bank of liever rechthoekig? Probeer je een specifieke nis op te vullen om meer pax te kunnen plaatsen of vul je een hele wand van je grand-café met een prachtige gestoffeerde bank? 

Binnen of buiten?

Waar je jouw horeca hoekbank ook wil plaatsen, er is een goede oplossing voor te vinden. Binnen zijn de mogelijkheden uiteraard eindeloos, denk aan verschillende kleuren leer of stoffering, maar ook voor buiten zijn er tal van opties te ontdekken. Houten tuinmeubels van prachtig eikenhout? Betaalbare plastic banken, stevig en onverwoestbaar? Vochtwerende kussens die je niet bij elke kleine regenbui meteen naar binnen hoeft te halen? Alles is mogelijk wanneer je tot op de centimeter je eigen hoekbank kan samenstellen. Kortom, maak jouw zaak compleet door het plaatsen van een bank van volledig eigen ontwerp.