Hoe vaak ben je niet met je kinderen aan het winkelen om een shirt te kopen en vind je niet het goede shirt. De kleur is niet goed, de maat of de opdruk is niet de gewenste tekst of afbeelding. Bij omnishirt.be kun je zelf de kleur uitkiezen en de opdruk of tekst die jij leuk vindt. Zo kun je een T- shirt zelf ontwerpen, heb je meerdere afbeeldingen of teksten dan kan je er natuurlijk ook meer bestellen. Op deze manier heb je nooit het probleem dat een shirt niet helemaal naar wens is.

T-shirt zelf ontwerpen

Meer shirts is hogere korting

Een T- shirt zelf ontwerpen is leuk om mee te lopen, maar wat dacht je ervan als je met een hele groep hetzelfde shirt hebt. Heb je een bruiloft of ga je misschien wel een weekend weg met het hele bedrijf, wat is er dan leuker om met zijn allen hetzelfde shirt te hebben. Zo ben je niet alleen herkenbaar, je maakt ook nog reclame voor je bedrijf. Hoe meer shirts je koopt hoe voordeliger het wordt, je kunt dus eenvoudig voor je hele bedrijf een leuk shirt laten maken. Ook na het evenement heb je er nog lange tijd plezier van.

T-shirt zelf ontwerpen

Van klein tot groot een uniek shirt

Als je denkt dat je alleen voor volwassenen een shirt kunt laten maken dan heb je het mis. Ook voor een baby kun je een T-shirt zelf ontwerpen, zo heeft de kleinste bewoner van het huis ook een uniek en leuk shirt. Zo kunnen zowel groot als klein genieten van een leuk shirt met de tekst of afbeelding die je zelf leuk vindt. Het is zelfs mogelijk om je favoriete foto te laten drukken op een shirt.