Lekker in jouw eigen tuin zitten op een mooie design tuin loungebank, wie wilt dat nu niet. Via de Dutch Rivièra hebben wij deze aan kunnen schaffen. Vaak denken mensen dat alles wat je hier koopt, ontzettend duur zal zijn, maar dat is niet waar. Je kan hier voor elk budget een geweldig mooie set kopen. Het is maar net waar jouw eisen liggen en daarmee kan je de prijs omhoog krijgen. Voordeel is wel dat je een op maat gemaakt setje kan laten maken. Voor mensen met lange of korte benen is het fijn om te weten dat het zitvlak aangepast kan worden.

Op maat gemaakte design tuin loungebank

Op een zeer professionele manier werden de juiste maten opgenomen, voor een heerlijk zit gemak. Hierna werden onze wensen op papier vastgelegd en daarmee zijn zij aan de slag gegaan. Ongeveer binnen drie weken werd deze set al afgeleverd en daar waren wij erg verrast over.

Inmiddels hebben wij al meerdere keren heerlijk kunnen genieten van onze tuin op onze nieuwe tuin set. Zowel mijn man, met zijn lange benen, zit erg prettig en daar zijn wij erg blij mee. Dutch Rivièra heeft geweldig werk afgeleverd.