De juiste tegel vinden die perfect past bij uw interieur is soms nog best lastig. We vertellen u vandaag wat over de vele verschillende mogelijkheden binnen keramische tegels en hopen u met deze blog te inspireren.

Marmer

De mogelijkheden op het gebied van tegels van keramiek zijn enorm. Kies bijvoorbeeld voor gerectificeerde keramische tegels. Dit wil zeggen dat deze tegels extra bijgeslepen worden, zodat deze echt identiek zijn en waarmee ze heel strak tegen elkaar aan gelegd kunnen worden. Zeker wanneer u van een strakke uitstraling houdt is dit zeker een aanrader. Daarnaast kunt u ook kiezen voor doorgebakken en door-en-door tegels. Doorgebakken tegels wil zeggen dat ze totaal geen vocht op kunnen nemen en dus zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Door-en-door tegels zijn vol keramische tegels die vormvast en krasvrij zijn en daarbij niet onderhevig zijn aan slijtage. Doorgekleurde keramiek tegels wil zeggen dat de klei van de tegel volledig gekleurd is. Er is dus geen sprake van meerdere lagen. Mocht er sprake zijn van slijtage is het nooit mogelijk dat een andere kleilaag tevoorschijn komt. De tegel blijft er altijd zo uit zien zoals in het begin. De laatste soort tegels zijn de verglaasde keramische tegels. Deze hebben een toplaag van gekleurd glazuur. Dit zorgt ervoor dat de keramische tegels bewerkt kunnen worden met kleuren en eventuele motieven.

Tegelmegashop.be

Een echte trend; keramisch parket

Met keramisch parket creëert u die unieke uitstraling van een houten vloer met het gemak en de onderhoudsvriendelijkheid van keramische tegels. Op onze webshop vindt u alle benodigde informatie van alle keramiek tegels van Tegelmegashop.be. Hier vindt u dus ook een uitgebreid assortiment keramisch parket van A-kwaliteit voor de scherpste prijs! Wij leveren alleen topmerken waaronder zoals Castelvetro, Ragno en Imola. Voor meer informatie over keramisch parket of onze keramische tegels kunt u altijd contact met ons opnemen of onze showroom bezoeken!