De Durea boot zijn hippe laarsjes met veel modellen, kleuren en maten. De laarsjes zijn verkrijgbaar in de maten 36, 36½,37, 37½, 38, 38½, 39, 40, 41, 41½, 42½, 43. En in verschillende kleuren: bruin, groen, zwart, bordeaux en wit de prijs ligt tussen de € 95,00 naar € 220,00. Er zijn veel verschillende soorten boots, er zit voor iedereen wat bij.

De Durea boot maken elke outfit af, je kan ze stoer combineren met een jeans en een blouse, of juist sjiek met een rok en een shirt. De mogelijkheden zijn eindeloos, daarom zul je veel aan de schoen hebben en zal hij jou nooit vervelen. De schoenen zijn met de groote zorg gecontroleerd en vervaardigd. Zo ben je verzekerd van goede kwaliteit boots. Ze gaan lang daarom ook erg lang mee. Elke schoen wordt op een ambachtelijke wijze geproduceerd in de Durea fabriek te Drunen. De voetbed van de schoenen zijn uitneembaar, zo kunnen ze ook gedragen worden met eigen zooltjes.

Durea boot

Extra service bij het bestellen van de Durea boot

–          Gratis verzending boven de 50 euro
–          Gratis retourneren
–          Je kunt achteraf betalen
–          21 dagen bedenktijd

Je kunt de schoenen onderhouden met verschillende sprays. Zo houd je de schoenen vuil- en vocht afstotend. Wij hebben bij elke laars vermeld staan welke spray hier goed bij past.