Ga je ieder jaar naar dezelfde plek op vakantie en doe je dit altijd op dezelfde manier? Dan kan het nog weleens saai worden. Na een paar keer gaan ken je de plek uit je hoofd, wat soms ook weer erg fijn is. Toch zijn er een hoop mensen die het liefst iedere vakantie nieuwe plekken ontdekken. Dit lijkt wat lastiger wanneer je kinderen hebt. Het is belangrijk dat iedere plek kindvriendelijk is, maar dat je als partners ook kunt genieten van een romantische avond. Hoe kun je nu met je gezin genieten van nieuwe vakanties, wat natuurlijk ook kindvriendelijk is?

Vraag tips aan vrienden en familie

Heb je vrienden en familie met kinderen? Vraag hen naar hun leukste vakanties samen! Grote kans dat het plekken zijn waar je zelf nog nooit bent geweest. Kies je altijd voor een kindvriendelijk hotel ergens in Noord Italië? Kijk een naar de vakantieparken in Frankrijk. Je zult je verbazen hoe mooi deze regio’s zijn en hoeveel activiteiten je samen met je kinderen, maar ook met je partner kunt doen.

Verken de plek voordat je gaat boeken

Natuurlijk is het belangrijk van tevoren wat onderzoek te doen. Ga je altijd naar een hotel? Dan gelden er ook andere regels. Kijk bijvoorbeeld een naar vakantiepark Residence Chateau de Salles. Het is gelegen in een gebied vol met historie, prachtige natuurplekken en gezellige restaurants. Voor jong en oud is er iedere dag en avond genoeg entertainment waar je uit kunt kiezen. Het is daarnaast een hele andere ervaring dan een hotel, wat de vakantie bijzonder maakt.

Kies altijd voor gemak

Gemak en veiligheid zijn het allerbelangrijkst. Zo lang je kinderen veilig kunnen spelen en het voor jullie als ouders niet te veel moeite en stress kost, kun je er een mooie vakantie van maken. Heb je vragen over een plek waar je nog nooit bent geweest? Lees online reviews, bel met de klantenservice van de vakantieparken en vraag om advies in je omgeving.