Resultaten voor ronde tafel op maat

 
ronde tafel op maat
Aantal personen en de grootte van uw tafel Teak Meubelen van Souren Meubels.
Ø 130cm ronde tafel 4-5 personen. Ø 140cm ronde tafel 5-6 personen. Ø 150cm ronde tafel 6-7 personen. Ø 160cm ronde tafel 7-8 personen. Ø 170cm ronde tafel 8-9 personen. Uiteraard zijn de bovenstaande getallen slechts een inschatting op basis van de ruimte die wij comfortabel achten.
Stoere tafels Design tafels Industriele tafels De Tafelfabriek.
Reden te meer om goed na te denken over de sfeer, de kwaliteit, de vorm en de eigenschappen die deze tafel moet bezitten. Je begint al met de vorm; zo is een ronde tafel erg gezellig, of toch die uitschuiftafel in verband met onze beperkte ruimte, maar die ons wel de mogelijkheid biedt meerdere mensen te ontvangen. En welke uitstraling moet onze tafel dan hebben; stoer en robuust, of toch liever die design look. Wij helpen graag om u te inspireren, te adviseren en uiteindelijk uw droomtafel te leveren. Met onze jarenlange ervaring in de meubelbranche, onze eigen ontwerper en een uitgebreid netwerk kunnen wij elke tafel ontwerpen en maken die u wenst; van een stoere robuuste eikentafel tot een design tafel met verroest onderstel, van een elegante RVS onderstel tot een industriële look. Wij ontwerpen samen met u uw droomtafel en rekenen hiervoor geen extra kosten. Wij vinden het juist leuk om elke dag weer maatwerk te leveren. Vanzelfsprekend kunt u ook inspiratie opdoen bij onze bestaande modellen of bezoek onze showroom waar wij altijd minimaal 20 tafels hebben staan die u kunt bekijken. Stel uw eigen tafel samen. Op maat gemaakt.
Een unieke tafel op maat voor uw eetkamer Internolux.
Daarbij is functionaliteit erg belangrijk, maar ook het design mag niet worden vergeten. Daarom raden wij aan om te kiezen voor een tafel op maat. Bezorg ons uw originele plannen en ideeën, en wij helpen u graag verder. Waarom een tafel op maat? Zoekt u een ronde tafel?
Ook voor uw ronde eettafel op maat De Tafelfabriek.
Dan gaan wij voor u aan de slag en natuurlijk leveren wij de eettafel bij u thuis af! Ook benieuwd hoe wij samen tot uw perfect ronde eetkamertafel kunnen samenstellen? Lees hier dan meer over onze werkwijze, ervaring en vakmanschap! Tafel op maat.
Ronde tafel op maat Zwaartafelen Made in Holland.
Door de vorm zit er nooit iemand in een dode hoek en heb je altijd contact met iedereen die aan tafel zit. Deze ronde eettafel hout is daarom niet alleen geliefde bij mensen die op zoek zijn naar een ronde eetkamertafel, maar ook bij organisaties die op zoek zijn naar een robuuste ronde tafel voor besprekingen of als vergadertafels.
Massieve ronde tafel op maat Woontheater.
BEKIJK ALLE PRODUCTEN Massieve ronde tafel op maat. Ontwerp: Eigen maatwerk. As shown: Oude Franse eik, 4 cm dik, naturel metalen onderstel., ook verkrijgbaar in nieuwe eik met verschillende afwerkingen. Afmetingen: Ø 150 X H 78 cm. Andere afmetingen mogelijk op maat.
Tafels op Maat.
Lekker stoer en hij blijft netjes!" Prachtige blikvangers, de ronde tafel is echt t middelpunt van de kamer!" Wat een fijne service heeft Lijn M. Voor mij is er speciaal een bankje op maat gemaakt, zowel de tafel als het bankje bevallen erg goed."
Kleine of smalle kamer? Ga voor een ronde eettafel Westwing.
Tafels op maat. White wash tafel. Tafel, rond, wit. Ronde tafel VERA, glas Diameter 120 cm. Ronde tafel Chevry. Word nu gratis lid. Topmerken met kortingen tot 70%. Shop dé interieur musthaves online. Tafel met ronde voet, wit. Tafel, rond, ijzer en eikenhout.
Squavi eiken tafels vanaf 550.
Dit type tv-meubel wordt op maat gemaakt en past perfect bij het SQUAVI assortiment. Dit tv-meubel bestaat uit een ijzeren onderstel met een massief eiken plank en blad. Dit meubel eventueel samen met een SQUAVI eet en salontafel vormt een perfect geheel in uw woonruimte! Nu ook receptie tafels bij SQUAVI. 19 december 2017. Mooie en degelijke massief houten party-tafel met een eiken blad van 2 cm dik van 70/70 CM. Nieuwe ronde tafel AUCTION.

Contacteer ons