Meer resultaten voor ronde tafel op maat

 
ronde tafel op maat
Ronde tafel op maat Zwaartafelen Made in Holland.
Door de vorm zit er nooit iemand in een dode hoek en heb je altijd contact met iedereen die aan tafel zit. Deze ronde eettafel hout is daarom niet alleen geliefd bij mensen die op zoek zijn naar een ronde eetkamertafel, maar ook bij organisaties die op zoek zijn naar een robuuste ronde tafel voor besprekingen of als vergadertafels.
Stoere tafels Design tafels Industriele tafels De Tafelfabriek. Stoere tafels Design tafels Industriele tafels De Tafelfabriek.
Voeg toe aan wensenlijst Product is toegevoegd aan de wensenlijst! Product is toegevoegd aan de wensenlijst! Hampton Moderne vierkante tafel. Voeg toe aan wensenlijst Product is toegevoegd aan de wensenlijst! Product is toegevoegd aan de wensenlijst! Oregon Moderne ronde eettafel. Tafel op maat.
Aantal personen en de grootte van uw tafel Teak Meubelen van Souren Meubels.
Ø 130cm ronde tafel 4-5 personen. Ø 140cm ronde tafel 5-6 personen. Ø 150cm ronde tafel 6-7 personen. Ø 160cm ronde tafel 7-8 personen. Ø 170cm ronde tafel 8-9 personen. Uiteraard zijn de bovenstaande getallen slechts een inschatting op basis van de ruimte die wij comfortabel achten.
Ook voor uw ronde eettafel op maat De Tafelfabriek. Ook voor uw ronde eettafel op maat De Tafelfabriek.
Ons bedrijf ontwerpt alle tafels zelf. Daarmee is de tafel dus volledig op maat te maken voor uw interieur en dat ook nog eens zonder extra kosten! Alleen hoogwaardige materialen worden door ons gebruikt voor onze ronde eettafels. Omdat wij zelf de tafels maken, ook naar uw eigen ontwerp, is uw tafel uniek!
Een unieke tafel op maat voor uw eetkamer Internolux.
Daarbij is functionaliteit erg belangrijk, maar ook het design mag niet worden vergeten. Daarom raden wij aan om te kiezen voor een tafel op maat. Bezorg ons uw originele plannen en ideeën, en wij helpen u graag verder. Waarom een tafel op maat? Zoekt u een ronde tafel?
Massieve ronde tafel op maat Woontheater.
BEKIJK ALLE PRODUCTEN Massieve ronde tafel op maat. Ontwerp: Eigen maatwerk. As shown: Oude Franse eik, 4 cm dik, naturel metalen onderstel., ook verkrijgbaar in nieuwe eik met verschillende afwerkingen. Afmetingen: Ø 150 X H 78 cm. Andere afmetingen mogelijk op maat.
Ronde eettafel op maat gemaakt! Steigerhout eiken landelijk Te koop 2dehands.be.
Witte glazen tafel met frame in chrome. Nieuwprijs is 189 euro. Het tafelblad is 180 cm op 85 cm en 74 cm hoog. Aan de onderkan. gisteren 2211: Evergem, Wippelgem. Replica Ronde tulip tafel diameter 120 met houten bovenblad van Saarin Eero.
Tafels op Maat.
Prachtige blikvangers, de ronde tafel is echt t middelpunt van de kamer!" Wat een fijne service heeft Lijn M. Voor mij is er speciaal een bankje op maat gemaakt, zowel de tafel als het bankje bevallen erg goed." Wat een ontzettend mooie tafel!
ronde tafel.
De rest hebben wij ter inspiratie gevonden via Pinterest. Mocht je meer van onze variant willen weten, kun je je tafel zelf samen stellen bij Tafels op maat op deze website. 26 April 2017. ik zou dolgraag de prijs willen weten van de ronde tafel met het handige onderstel.

Contacteer ons