Meer resultaten voor ronde tafel diameter

 
ronde tafel diameter
Ronde tafel Antiek Art 2dehands.be.
Oude tafel in massief mahonie. Grote uitschuifbare ronde tafel Louis Philippe periode 6 voet massief mahonie 3 verlengstukken in massief mahonie met een breedte van 60 cm di. 29 juni 2018 1236: Gembloux. Antiek ronde tafel. diameter: 63cm / h 705cm.,
Aantal personen en de grootte van uw tafel Teak Meubelen van Souren Meubels.
Genoeg gerekend, hieronder het aantal personen wat past aan een ronde tafel. Hierbij zijn we ervan uitgegaan dat de ronde tafel één poot in het midden heeft en van stoelen zónder armleuning met een maximale breedte van het zitvlak van 45cm.
Ronde tafel design Eettafels 2dehands.be.
Ronde eettafel spaceage tafel. Tafelblad in rookglas Afmetingen: Diameter: 109 cm Hoogte: 73 cm Levering op aanvraag Vintage, retro, design, deens, danish, scandinavisc. 1 augustus 2018 1331: Wommelgem. Ronde glazen design tafel. Mooie ronde tafel op centrale chromé voet. Afm: diameter 100 cm.
De ideale eethoek Advies.
Aan een ronde tafel zit je comfortabel als je een ruimte hebt van circa 60 centimeter breed. Nu is het bij het kiezen van een ronde tafel van belang dat je weet wat de minimale diameter moet zijn. Dit is afhankelijk van het aantal personen dat om de tafel zit.
Diameter van uw ronde eettafel De Tafelfabriek. Diameter van uw ronde eettafel De Tafelfabriek.
Wij hebben een handige tabel gemaakt, waarbij u in 1 oogopslag ziet welke diameter een ronde tafel moet hebben. Vanzelfsprekend heeft de breedte van uw stoelen en de keuze voor type onderstel hier ook impact op, maar desalniettemin is dit een goede leidraad.
Aantal personen ronde eettafel MisterDesign.
Aantal personen ronde eettafel. Het fijne aan een ronde tafel is dat het aantal personen dat plaats kan nemen aan de tafel een stuk flexibeler is dan bij een rechthoekige tafel. Neem als vuistregel dat een tafel met een diameter van 120 centimeter plaats biedt aan 4 personen.
Ronde eettafel diameter 120cm Krea.
Ronde eettafel diameter 120cm. Ronde eettafel diameter 120cm. Contacteer ons om de correcte voorraad te kennen. Blad: wit / onderstel: hout. Kom de uitgebreide collectie tafels en stoelen ontdekken bij Krea. Je vindt er zowel eetkamertafels als keukentafels in verschillende materialen en afmetingen! Wit, Houtkleur licht. Tafel 160cm lang.
Ronde tafel diameter 140 meubels online BESLIST.be Collectie 2018.
Ronde tafel Janik. Metalen pootgedeelte en leuke design, de ronde tafel Janik is ook gemakkelijk te gebruiken in kleine ruimtes.Eigenschappen ronde tafel JanikTafelblad: in wit gelakt MDF, met nitrocellulose vernisPootgedeelte in stalen buizen, gelakt met witte epoxyAnti-slip strook onder de sokkel Afmetingen ronde tafel Janik Totaal: Diameter: 1.
Ronde eettafel Huis Meubelen 2dehands.be.
15 juli 2018 1507: Bocholt. Te koop degelijke ronde tafel. Ronde heeft diameter van 1 m 90 Dikte tafelblad 5 cm Hoogte poot zonder blad is 725, cm Kan dienst doen als vergadertafel of als eettafel. 15 juli 2018 0715: Lede.

Contacteer ons